Bij Francois, ​(ge)woon gezellig!


Onze gezellige winkel ligt in het hartje van Udenhout en staat voor gewoon gezelligheid. Een winkel om in alle rust lekker rond te snuffelen naar de leukste en nieuwste artikelen. We hebben vanalles voor in en om het huis of natuurlijk om iemand iets speciaals cadeau te doen. Ook hebben we een groot assortiment luxe wenskaarten tegen zeer scherpe prijzen. Kom gezellig langs in Udenhout en zie met eigen ogen wat een leuke producten en we iederen keer weer speciaal voor u hebben geselecteerd. Dagelijks hebben we nieuwe producten en nieuwe aanbiedingen.

Steigerhouten meubelen
Wij leveren op maat gemaakte steigerhouten meubelen. Voor meer informatie kunt u hierover met ons contact opnemen.

Kastruimte huren
Vanaf nu kunt u ook kastruimte huren. Dus heeft u een webwinkel of ander bedrijf en bent u op zoek naar een extra verkooplocatie? Dan kunt u nu bij onze winkel terecht. Voor prijzen en voorwaarden kunt u contact met ons opnemen.

Decoratie en sfeervol wonen

Speciaal voor u, onze klanten hebben wij een continue veranderend assortiment van de leukste en nieuwste artikelen op het gebied van decoratie en sfeervol wonen.

Een gezellige tafel

Wat is er gezelliger dan lekker eten met vrienden of familie? Wij hebben alles in de winkel om de tafel gezelig aan te kleden. Kom het eens met eigen ogen bekijken.

Decoratieve beelden

Stenen beelden zijn prachtig om in huis of in de tuin te zetten en zijn ook een zeer geliefd cadeau. Wij hebben altijd een groot assortiment aan beelden in alle vormen, maten en soorten.

De allerleukste kaarten

Geef je vrienden en familie wat speciale aandacht door het sturen van een leuke wenskaart. Wij hebben altijd een breed assortiment met wenskaarten voor iedere gelegenheid tegen zeer scherpe prijzen.

Super leuke cadeau artikelen

Wil je iemand iets origineels cadeau doen? Ons assortiment wordt iedere week weer aangevuld met een nieuwe selectie van de leukste en nieuwste producten.

Gezelligheid op tafel

Gezellig samen borrelen wordt nog leuker met een tapasplank. We hebben ze in zeer veel verschillende soorten en maten.


Wij komen regelmatig even snuffelen naar leuke nieuwe dingen voor in ons huis. En we vinden altijd weer iets leuks Bij Francois!

Hans en Beppie Frieling

Wij gaan met name voor leuke cadeaus voor vrienden en familie altijd even kijken in de winkel. Altijd gezellig.

Jeroen Cools

Wat is er nieuw in onze winkel?

Het laatste nieuws Bij Francois

Tassen van Koosz Bags!

Door: Francois op 15-12-2015 om 14:02
Nieuw bij Francois, de geweldige tassen van Koosz Bags! Wekelijks nieuwe modellen van de mooiste tassen tegen de laagste prijzen!! Kom gezellig langs in onze winkel in Udenhout en bekijk de Koosz Bags met eigen ogen.
Lees meer »»»

Leuke kinder rokjes van Yeppe!

Door: Francois op 15-12-2015 om 14:02
Leuke kinder rokjes van Yeppe, zijn nu verkrijgbaar in onze winkel.  Verkrijgbaar in de maten 86/92. 98/104 110/116  122/128! De leukste kleuren en steeds weer nieuwe prints!!
Lees meer »»»

Tapas servies

Door: Francois op 15-07-2015 om 13:01
Tapas servies van Bowls & Dishes.
Lees meer »»»